Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

VÁLASZD KI A SAJÁT NESQUIKEDET!

Image
Nesquik product range

NESQUIK INSTANT KAKAÓITALPOROK

Nagyszerű napindító lehet a kiegyensúlyozott reggeli részeként egy pohár Nesquik® kakaóitalporral készült kakaóital. A Nesquik® kakaóitalpor kiegészíti a tej természetes tápanyagtartalmát a hozzáadott D-vitamin által, ami hozzájárul a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez, valamint az immunrendszer megfelelő működését is támogatja.

Nesquik kakaó különlegességek

A Nesquik® ízletes megoldások széles skáláját kínálja.

A hagyományos receptúrához képest a Nesquik® Extra Choco-ból elkészített egy adag kakaóital több, mint 20%-kal megnövelt kakaótartalommal rendelkezik, ami még intenzívebb ízélményt nyújt minden kakaórajongónak.

A Cocoa Caramel egyedülálló karamell ízével hozzájárul a vidám reggelekhez és a délutáni kényeztetés pillanataihoz.

Keresd a Nesquik® Cocoa Caramel kakaóitalporokat műanyagdobozban, ha az izgalmas ízvilág kedvelője vagy!

NESQUIK SZIRUP

A Nesquik® csoki ízű szirup tejhez keverve is finom.

Kreatív használatával szuper kiegészítője lehet kávéknak, süteményeknek egyaránt, de a házi csokoládéfagylalt készítés is egyszerűbb lesz vele.

NESQUIK GABONAPELYHEK

A Nesquik® kakaós ízű gabonapehelyhek teljes értékű gabonával készülnek és 7 féle vitamint valamint ásványi anyagokat tartalmaznak.

Jó választás lehet reggelire tejjel vagy natúr joghurttal, gyümölccsel és vízzel tálalva.

NESCAFÉ DOLCE GUSTO NESQUIK KAPSZULA

Kakaó rajongók figyelem! A Nescafé® Dolce Gusto® Nesquik® kapszula egy kakaós finomság kicsiknek és nagyoknak. Ellenállhatatlanul csokoládés ízű ital, amelyet a krémes hab tesz még finomabbá. A vitaminokat és kalciumot is tartalmazó kakaós ital elkészítése a Dolce Gusto® kávéfőzővel pedig gyerekjáték.

Nesquik táblás tejcsokoládé

Nesquik szeletek