Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Nesquik® Felnőni a legnagyobb kaland

Fun for good

Felelősségteljes választás, igazán finoman

A Nesquik® szórakoztatóvá szeretné tenni a környezetbarát szokások kialakítását. Itt többet megtudhattok a fogyasztók és a bolygó iránti elkötelezettségünkről. Beleértve az összetevők beszerzését, gyárainkban használt felelősségteljes megoldásainkat, valamint a cukorcsökkentés és a fenntarthatóbb csomagolás iránti elkötelezettségünket.

Cselekedjünk!

Tartsatok velünk, és fedezzétek fel milyen lépéseket teszünk a környezetünk érdekében!

A táplálkozás szórakoztató is tud lenni

Hiszünk abban, hogy a helyes táplálkozás szórakoztató és ízletes is lehet. A tej kalcium tartalma és a D-vitamin mellett a növényi alapú összetevők és a teljes értékű gabona segítségével a Nesquik® termékek olyan kiegyensúlyozott tápanyagokat biztosítanak, amelyre a gyermekeknek szükségük van. Az Egészségügyi Világszervezet azt javasolja, hogy a napi energiabevitelnek mindössze 5-10%-a származzon hozzáadott cukrokból, ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy recepteinket folyamatosan fejlesszük. Táplálkozási vállalásaink és eredményeink megmutatják, hogy mit tettünk és teszünk céljaink eléréséért, amelyről további információ a nes.tl/vallalasaink oldalon található.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉG-VÁLLALÁSUNK

A Nesquik® termékek gyártása során elköteleztük magunkat amellett, hogy 2025-re csomagolásaink 100%-át könnyen újrahasznosíthatóvá alakítjuk. Nap mint nap azon dolgozunk, hogy új megoldásokat találjunk a hulladék minimalizálására. Kreatív ötleteinkkel segítünk, hogy az ikonikus Nesquik® dobozok könnyen újrafelhasználhatóak legyenek.

Jó Neked, jó a Bolygónak

Elkötelezettek vagyunk a kakaótermelők, családjaik és közösségeik életének javítása mellett. 541 közösséggel együttműködve több mint 57 000 kakaótermelőt képeztünk ki megélhetésük támogatására. A Nesquik® hisz abban, hogy mindenki megérdemli a vidám és egészséges gyermekkort. Ezért világszerte 40 iskola felépítésében vagy felújításában segítettünk az említett közösségekben, hogy biztosítsuk gyermekeik oktatáshoz való hozzáférését, valamint felhívjuk a figyelmet a gyermekmunka problémájára.