Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

A Nesquik® története

Image
Nesquik_History
Történelmünk

A Nesquik® már több, mint 70 éve csal mosolyt a gyermekek arcára, mióta elkezdték értékesíteni az Egyesült Államokban. A kezdetektől a márka értékei közé tartozik, hogy szórakoztatóvá tegye a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozást, hogy jól induljon minden nap! Olvassatok tovább, ha szeretnétek még többet tudni az ikonikus Nesquik® történetről…

1948
Nestlé Quik, majd Nesquik

A Nesquik® instant kakaóitalport először 1948-ban mutatták be az Egyesült Államokban Nestlé Quik néven.

A Nesquik® elnevezés az 1950-es években született meg Európában.

1960-as évek
Utat Quicky nyuszinak

Az ízletes termékek mellett porondra lépett Quicky, a Nesquik® nyuszi karaktere. Quicky szerepe a mai napig, hogy egy, a márkához kötött, szerethető figuraként legyen társa a gyermekeknek a kiegyensúlyozott és ízletes étrend során.

1980-as évek
A Nesquik magyarországi bevezetése

A Nesquik® 1980-ban érte el Magyarországot, és gyorsan megnőtt a népszerűsége. A márkát ekkor már több, mint 100 országban értékesítették világszerte. A Nesquik® sokak ikonikus kedvencévé vált az évek során.

1992
Quicky új otthona

A Nestlé 1992-ben a magyarországi Szerencsen is elkezdte a Nesquik® instant kakaóitalporok gyártását. A szerencsi gyárból több országot is ellátnak instant kakaóitalpor termékekkel.

2018
Ready To Drink bevezetése

2018-ban a Nesquik® bemutatta új kakaóital termékcsaládját. Tudtátok, hogy a dobozos Nesquik® kakaóital kalcium és D-vitamin forrás is?

Ezen felül, a Nesquik® kakaóitalt növényi alapú változatban is kipróbálhatjátok. A vegán Nesquik kakaós zabital 100% természetes összetevőkkel és fenntartható forrásból származó kakaóporral készül, emellett növényi fehérjeforrást is jelent.

2022
A Nesquik® ma

A Nesquik® továbbra is a következő generációk szebb jövőjéért dolgozik, a kakaótermelők és közösségeik támogatásától a széles körben újrahasznosítható csomagolások bevezetéséig.

A Nesquik® egy pozitív, fantáziadús és játékos márka, amely hisz abban, hogy mindenki megérdemli a vidám és egészséges gyermekkort. A kakaós finomságokon keresztül hozzájárul a tápláló és ízletes reggelikhez, melyek tökéletes kezdést biztosítanak a gyerekek számára a napnak.

Válassz egy Nesquik® terméket!

A Nesquik® ízletes megoldások széles skáláját kínálja. Próbáljátok ki, és élvezzétek termékeinket a vidám családi reggelik valamint a kiegyensúlyozott étrend részeként.

Vásárlás