Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Kiegyensulyozott Taplalkozas

Image
Young boy drinking a glass of Nesquik
Turbózd fel a tejet a Nesquik® nagyszerű ízével
Placeholder child 01

Adj hozzá 2 púpozott teáskanál Nesquik® instant kakaóitalport egy pohár tejhez az egyedi kakaós ízélményért és élvezd a tejfogyasztás előnyeit. Napi egy adag Nesquik® jó lehetőség, hogy tejfogyasztásra ösztönözze a gyerekeket és a kiegyensúlyozott reggeli részeként teljes értékű gabonával, zöldséggel vagy gyümölccsel és egy pohár vízzel tálalva segítsen nekik megfelelően kezdeni a napot.

A Nesquik® nagyszerű napindító lehet a kiegyensúlyozott reggeli részeként
Placeholder child 02

A Nesquik® ízletes megoldások széles skáláját kínálja. Próbáld ki, és élvezd termékeinket a vidám családi reggeli, valamint a kiegyensúlyozott étrend és életmód részeként.

Induljon a nap egy nagy mosollyal
Nesquik with vitamin D

A Nesquik® hozzájárul a vidám gyermekkorhoz az ízletes táplálkozás részeként. A változatos, kiegyensúlyozott étrend és az aktív életmód nélkülözhetetlen a jó egészségi állapot megtartásához. A Nesquik® instant kakaóitalpor kiegészíti a tej természetes tápanyagtartalmát a hozzáadott D-vitamin által, ami hozzájárul a gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez, valamint az immunrendszer megfelelő működését is támogatja.

A Nesquik® instant cukrozott kakaóitalporból készült kakaóital hozzájárul a gyermekek napi...
Placeholder child 04

A 6-17 éves gyerekekre vonatkozó, hazai táplálkozási ajánlás szerint naponta 3 adag tejet vagy ennek megfelelő mennyiségű tejterméket javasolt fogyasztani. A kiegyensúlyozott reggeli részeként 2 dl tejjel elkészített ízletes Nesquik® kakaós ital biztosítja a napi ajánlott mennyiség egyharmadát.